landelijk gebied

stedelijk gebied

Bureau voor Ruimtelijk Recht is gespecialiseerd in juridische aspecten op het werkterrein van met name gemeente en provincie.

Onze specialismen zijn (het recht van de) Ruimtelijke ordening, bouwen, planschade en algemeen bestuursrecht.
Wij verrichten werkzaamheden voor zakelijke relaties en particulieren maar ook voor de overheid en semi- overheidsinstellingen.

 

Hieronder kunt u doorklikken voor meer informatie:

 

U wilt een project realiseren?

 

Een (bouw)plan moet voldoen aan de regels van het bestemmingsplan. Als dat niet het geval is, is uw project wellicht toch mogelijk, maar moet een speciale procedure worden gevoerd. Wij ondersteunen u als u een project of plan wilt realiseren dat niet past in het bestemmingsplan. Hier vindt u meer informatie over de procedure die hiervoor nodig is. Wij kunnen u ook ondersteunen als u met een handhavingsprocedure van de gemeente wordt geconfronteerd en onderzoeken de legaliseringsmogelijkheden. Desnoods gaan we in bezwaar en beroep tegen dit besluit.
U wordt geconfronteerd met een project in de buurt?

Het kan zijn dat u wordt geconfronteerd met een project of plan, van de gemeente of van een particulier, in uw buurt waarmee u het niet eens bent. Of waarvan u niet precies weet wat er gaat gebeuren. Wij kunnen u ondersteunen bij dit proces en kunnen de juiste stappen hierin nemen. Als overleg niet helpt, kunnen wij u ondersteunen met bezwaar en beroep.

 

Onze werkwijze

 

Wij zijn open en eerlijk over uw kansen in een procedure. Redenerend vanuit de behoeften van de klant zoeken we samen naar oplossingen die passen bij uw situatie. U mag rekenen op een doortastende aanpak, met verstand van zaken.

Contact

 

Bureau voor Ruimtelijk Recht
mr R. (Ruben) van den Broek
Heidestraat 30
5071 VM Udenhout Tel: +31 (0)6 - 148 923 28
info@ruimtelijkrecht.nl

 

Scroll to Top